web.e-commerce.advertising

Creare Magazin Virtual

Pentru ca vrei ca afacerea ta sa creasca, trebuie sa o faci disponibila clientilor tai. Poti apela la serviciile noastre de creare magazin virtual, pentru a reduce costurile afacerii tale deoarece nu trebuie sa deschizi mai multe sucursale pentru a atrage clienti din mai multe regiuni geografice. In plus, un magazin online este deschis 24/24, fapt ce sporeste confortul clientilor, fara a fi necesara angajarea de personal suplimentar.

Un magazin online faciliteaza promovarea produselor si pune informatiile despre produsele disponibile la indemana consumatorilor. Clientii pot accesa astfel review-uri date de alti clienti produselor sau pot compara produse similare inainte de a le cumpara, fapt ce sporeste increderea lor in afacerea ta.

Modalitatile de plata asigura tranzactii sigure si rapide, iar procese precum emiterea facturilor sau contorizarea stocurilor se fac automat, usurand astfel semnificativ administrarea.

Foloseste formularul de contact pentru a afla detalii despre oferta noastra de creare magazine virtuale.

Design unic

design magazin virtual

Pentru ca prima impresie conteaza, designul unui site este cel care determina utilizatorii sa ramana sau sa mearga mai departe. Noi facem din site-ul tau unul demn de a fi admirat si, deoarece concurenta pe net este mare, te ajutam sa iesi in evidenta.

Inainte de a incepe dezvoltarea proiectului, te lasam pe mana designer-ului nostru, care va crea un layout unic si atragator pentru noul tau site. Dupa ce ne punem de acord cu privire la aspectul si functionalitatea site-ului, incepem implementarea.

Compatibilitate cu dispozitive mobile

magazine virtuale compatibile cu dispozitive mobile

Pentru ca tehnologia evolueaza, te ajutam sa tii pasul cu ea si cu clientii tai.

Dezvoltarea unei aplicatii mobile este costisitoare, deoarece aceasta presupune dezvoltarea unei aplicatii separate pentru fiecare platforma mobila (Android si IOS fiind cele mai populare).

Dar noi iti oferim posibilitatea sa iti transformi propriul site intr-o aplicatie compatibila cu dispozitive mobile. Putem asigura compatibilitatea site-ului tau cu tablete si smarfone-uri, astfel incat afacerea ta sa fie disponibila oricui, de oriunde.