web.e-commerce.advertising

Publicitate si promovare

Te ajutam sa iti promovezi afacerea oferindu-ti solutii atat pentru optimizarea continutului, astfel incat sa ajungi in prima pagina pe Google, cat si pentru publicitate si branding. Cu noi esti acoperit pe toate fronturile!

Newslettere

Newsletterele sunt o modalitate foarte populara prin care poti intra in contact cu clientii tai.

Un newsletter reaminteste clientilor de afacerea ta, iti intareste imginea companiei ca si brand, incurajaza utilizatorii sa revina, dezvolta o relatie stabila cu clientii tai.

Noi ne asiguram ca newsletter-ele pe care tu le trimiti sa aiba un aspect interesant, pentru a fi citite cu placere de catre abonati si de asemenea asiguram compatibilitatea cu cei mai populari clienti de email: Outlook, Gmail, Yahoo!, Mozilla Thunderbird.

Foloseste formularul de contact pentru a afla detalii despre oferta noastra pentru campanii de email marketing.

SEO

Stim ca odata ce intri in mediul online primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti faci remarcata prezenta. Un site remarcabil de care lumea nu stie, nu iti va ajuta foarte mult afacerea. De aceea, suntem alaturi de tine cu solutii de optimizare pentru motoarele de cautare, care te vor duce direct pe prima pagina Google. Aceste solutii includ nu doar optimizarea continutului site-ului tau, dar si scrierea de articole pe site-uri de specialitate, inscrierea in directoare web, atragerea de link-uri catre site-ul tau.

Foloseste formularul de contact pentru a afla detalii despre pachetele noastre SEO.

Campanii publicitare, Google si Facebook

advertising

Urmatorul pas dupa dupa optimizarea continutului site-ului tau este inceperea unei campanii publicitare. Iti oferim consiliere de specialitate pentru a gasi solutia care ti se potriveste si care sa se incadreze intr-un buget accesibil tie.

Oferim solutii pentru administrarea campaniilor Google AdWords (pentru promovarea site-ului tau pe Google, Youtube si site-uri care contin reclame Google AdSense), Facebook Ads, afilieri si bartere.

Foloseste formularul de contact pentru a afla detalii despre oferta noastra cu privire la campaniile publicitare Google si Facebook.

Machete publicitare si branding

print

Pentru a permite afacerii tale sa creasca, trebuie sa faci din aceasta un brand puternic. Noi te ajutam pas cu pas: oferim consiliere pentru a gasi solutiile de branding ce ti se potrivesc, iar apoi, cu ajutorul graficianului nostru, pornim transformarea: incepem cu design-ul logo-ului si al cartilor de vizita si continuam cu flyere, banner-e, mape de prezentare si afise.

In materie de grafica suntem pregatiti sa punem in practica orice idee. Tu doar spune-ne ce ai vrea sa facem si lasa-te uimit.

Foloseste formularul de contact pentru a afla detalii despre oferta noastra.