web.e-commerce.advertising

Creare Site de Prezentare

Un site de prezentare bine pus la punct iti poate deschide noi orizonturi pentru afacerea ta. Te aduce mai aproape de clientii tai actuali si te ajuta sa iti faci mai departe cunoscuta activitatea.

Existenta afacerii tale in mediul online este obligatorie in ziua de astazi. Aceasta nu numai ca sporeste increderea clientilor in afacerea ta, dar va reduce considerabil costurile alocate promovarii acesteia.

Daca ai deja un site de prezentare te putem ajuta sa improspatezi imaginea afacerii tale printr-un design nou, in pas cu tehnologiile disponibile in ziua de astazi.

Foloseste formularul de contact pentru a afla detalii despre oferta noastra de creare site de prezentare.

Design unic

design site de prezentare

Pentru ca prima impresie conteaza, designul unui site este cel care determina utilizatorii sa ramana sau sa mearga mai departe. Noi facem din site-ul tau unul demn de a fi admirat si, deoarece concurenta pe net este mare, te ajutam sa iesi in evidenta.

Inainte de a incepe dezvoltarea proiectului, te lasam pe mana designer-ului nostru, care va crea un layout unic si atragator pentru noul tau site. Dupa ce ne punem de acord cu privire la aspectul si functionalitatea site-ului, incepem implementarea.

Compatibilitate cu dispozitive mobile

site-uri de prezentare compatibile cu dispozitive mobile

Pentru ca tehnologia evolueaza, te ajutam sa tii pasul cu ea si cu clientii tai.

Dezvoltarea unei aplicatii mobile este costisitoare, deoarece aceasta presupune dezvoltarea unei aplicatii separate pentru fiecare platforma mobila (Android si IOS fiind cele mai populare).

Dar noi iti oferim posibilitatea sa iti transformi propriul site intr-o aplicatie compatibila cu dispozitive mobile. Putem asigura compatibilitatea site-ului tau cu tablete si smarfone-uri, astfel incat afacerea ta sa fie disponibila oricui, de oriunde.